|
|
|
|
#51 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
Jaoooo Caspere. bolje da niko ne skida ovaj zadnji pack. Pa sta je ono ljkudi moji, da li je to moguce??? Neko dijete se igralo, šta će se ovo dogoditi, tresu se Yamaha
![]() ![]() ![]() Uglavnom sam tu, bio malo na jugu...moram li biti član HGU za tezge? |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 345
Uploads: 22
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 1.852 puta u 1.374 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Ovisi kakva je isplata. Ako ide na račun onda je povoljnije biti član HGU jer je porez manji. Inače ne moraš.
Nije neka sreća od Packa ali tko voli retro sound, nek izvoli. Nije niti velik, svega 12mb. Ja sam ga malo svirao i osjećam se odmah 30 i kusur mlađi. Lijep, zgodan, pomalo umišljen ... i tako. Nije to loš osjećaj ![]() Jedan demo za sve nostalgičare .... https://youtu.be/l8TlTHXCsNI?si=QACsRjXY7BHpjbz7 |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Vredan član društva
![]() |
... treba imati narocitu strategiju i inspiraciju pa napravit da aranzer og 4k zvuci kao od 10 Eura
![]() Jos kad bi te culi drugovi na tezgi a tek gazde, mozda bi dobio otkaz prije nego onaj fenomenalni intro zavrsi
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Odomaćeni član
|
Ionako, većini kolega na gažama aranžeri od 4k eura zvuče kao aranžeri od 10€ jer koriste stare samplove i stare setove...
Yamaha se samo prilagodila njima. ![]() ![]() ![]() Poslano sa mog 24115RA8EG koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Vredan član društva
![]() |
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 345
Uploads: 22
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 1.852 puta u 1.374 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
@Tomy - to je baš dobra usporedba. Đaba ti skupa klaviajtura kad se u nju stavlja staro smeće.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 36 puta u 30 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
Jednako kao i sve ostalo 😁. Proizvođač proda hrpetine dobrih instrumenata u klavijaturi, kao i bubnjeve, a ljudi da i ne poslušaju tvornicu, guraju semplove 😬... K tome još bude klavijatura od 4k, a sa tim semplovima može odradit i ona od 500€ 🤔
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Imam kolegu da ne kažem konkurenciju jer to nismo. Ja sam skoro i batalio sve i imam niti 5 svirki godišnje a on dvaput tjedno. Ja sam tad u počecima imao PSR 3000 a kasnije PSR S910. On je bez da lažem i izmišljam kupio svaku klavijaturu koja postoji kroz svo ovo vrijeme i radi baš to. Koristi stare materijale a što su samplovi ni dan danas nema pojma i nijedna mu se ne čuje niti kako bi trebala niti kako bi mogla. Isto radi i s razglasom. Kupio je svaku kutiju što je svijet izmislio,svaki mixer i svaki mikrofon al džaba jer nije zadovoljan pa proda i kupi drugo i tako u krug. Zbog gore navedenog mu se svaki setup isto čuje. Mene kad je davno prvi put čuo s PSR 3000 na aktivnim 15" DAP audio kutijama koje su da se ne lažemo smeće,na najjeftinijem Behringer mikrofonu i mixeru na kojem ni ne piše tko ga proizvodi je pao na dupe. Kod njega je već bio PA 800,Dynacord mixer,Electrovoice kutije,Shure beta mikrofoni ovo ono,lanci,katanci,laserski zraci itd. a zvuk ko da po kanti Jupola svira + svira loše. I pita me pa kako se ovo tvoje ovako dobro čuje,toplo,čisto bla bla. Rekoh mu,treba imati osjećaj za lijep zvuk,znati podesiti neke stvari,složiti ritmove a na kraju krajeva i ukrasiti sviranjem a ne istrest pare i stisnut start dugme. Kasnije uz nikakav prevelik i wow upgrade na SX 900 i aktivne The box 12" kutije i jedan njihov sub,neki mali Soundcraft mixer liku više ništa nije bilo jasno. Kaže popisat će moju opremu i kupiti isto. Reko sam mu da se ne glupira jer već ima duplo bolju opremu od moje samo da nema pojma šta s njom da radi a toga po trgovinama nema. Mislio me je pitat da mu dam i svoje ritmove da pređe na Yamahu ali sam mu reko da sam ja preslušao 15 000 ritmova i odabrao 20 i svakog pomalo podesio po svom guštu i da to uopće ne pita da mu dam. Da ne shvatite krivo, nisam ja nikakav genije i stručnjak s nekim velikim znanjem, vjv se i ovo šta ja mislim da je dobro može još poprilično bolje sredit al čisto za usporedbu između lika koji kupuje najskuplje a ne zna i lika koji iz smeća vadi skoro pa maksimum. Sad je prošlo skoro 20 godina otkad smo se upoznali i nedavno sam ga slušao u nekoj kafani. Sad je PA5x al priča ista. Muka za slušat al šta ćeš...
Poslano sa mog 2407FPN8EG koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Vredan član društva
![]() |
... ne znam,. kome Genos i zadnji Korg zvuci lose onda ... ima dosta snimaka gdje to zvuci u najmanju ruku solidno, na srecu ne susrecem te tarabe sa losim zvukom cesto...
a mozda je i do slusaca jer traze previse
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| aranžeri, casper, genos 2, genos2, yamaha genos |
|
|