|
|
|
|
#1 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.03.2018
Downloads: 427
Uploads: 9
Rekao HVALA: 36
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: SX 920
![]() |
Eto kad luda glava ne misli. Imam sustain pedalu i nju koristim zašto i služi.Kad sam radio usere i Registry memory koristio sam šprancu i samo memorirao do besvjesti tako da ta sustain pedala stoji tamo di je i funkcionira
E sad našao sam i satrt stop pedalu koju bi koristio da mi text vrti naprid,kao što i sami znamo da kod yamahe kad se stisne registry text se vraća na stranicu 1. Imamo oko 400 usera i registymemory ima li koja caka da mi yamaha prihvati ( zabilježi trajno ) svih 400 Assignable - Foot Pedals ili moram opeet svaku banku posebno i svaki registry memory. Pokuša sam za probu spremit postavku na Reg 1 i radi već na Reg 2 ne funkcionira... https://postimg.cc/gallery/388T7Gr |
|
|
|
|
|
#2 | ||
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 345
Uploads: 22
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 1.845 puta u 1.374 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Citat:
Ne vraća na prvu stranicu nego poziva text ako je markirana kućica TEXT prilikom izrade registracije Citat:
Nema. Riješenje je stalno imati upljen gumb FREZZE i na njemu čekiran Foot Pedal. Ili sve registracije reprogramirati ispočetka. |
||
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | grico (09.02.2026) |
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
![]() |
Ok nije mi jasno to kako ne vraća na pravu stranicu kad uvik vrati na početak.
Drugo ako jedna pisma ima 8 registry memory znači ja moram svaku registraciju memorirat i tako puta 400 po ko zna koliko registracija,na nekim pismama ih ima 3 na nekim 6 a na nekim svih 8 |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 15.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 345
Uploads: 22
Rekao HVALA: 53
Zahvalili mu 1.845 puta u 1.374 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
Registracija ne pamti odrađenu stranicu texta već pamti samo datoteku text.txt. Zato uvijek otvara onu prvu. Analogija sa Songom, registracija pozove song koji kreće od prvog takta. Registracija ne može zapamtiti sredinu pjesme i da song krene od tog trenutka. Za poziciju Songa su namjenjeni Markeri. No dobro, nadam se da smo se razumjeli.
Zaobilazno rješenje "problema" s textom se može riješiti tako da jedna pjesma ima više datoteka gdje će svaka biti vezana uz novu stranicu. I to je opet relativno jer broj stranica ovisi o vrsti i veličini fontova koje smo namjestili u klavijaturi. Da, ako si u svaku registraciju unesao informaciju o Foot Pedal, morat ćeš to ručno pojedinačno mijenjati. Ne postoji batch funkcija u klavijaturi koja bi to odjednom mogla odraditi. A koliko ja znam, niti YRM program to ne može odraditi skraćenim putem. Pogledajmo stvari iz vedrije perspektive. Dakle, želiš da uvijek na Foot Control 1 bude Sustain, a na Foot Control 2 Start/stop za promjenu texta. Koristi Frezze funkciju s uključenim Foot control. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | grico (11.02.2026) |
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
![]() |
Zgodna prepiska @casper.
Znači u fino mi želiš reć zasuči rukave i svaki registry check Foot Pedal. opcija frezze mi je jasna,al to je onda opet posao od 400 registracija plus koliko ih ima memorirano 1-8..znači kako god okrenem .tribam zagrijat stolicu Frezze mi je samo kao mala ispomoć za nešto drugo,kako ima milijun opcija uvijek promjenim za nešto tako da nikad nije statično |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
|
|