|
|
|
||||||
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.03.2026
Mjesto: Niš
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG Pa700
![]() |
Koristim Pa700 dole za svirke, pa gledam šta bi bilo dobro gore za solo, strings, synth itd.
Da li ići opet na Korg (tipa Korg Kronos / Nautilus) ili nešto tipa Yamaha/Roland?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 612
Uploads: 1
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Instrumenti: Yamaha modx M7, Korg Nautilus, Roland Fr4X
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
To ovisi samo i jedino o tebi i tvojim preferencama... tesko da ti sad baš netko može rec uzmi to i to. Svak nešto više/manje voli.
Ja npr sviram nautilus 61 dolje i gornja mi je modx M7, ali to nekome nije ok nego ima i kronosa ili npr roland 0X. Trebas isprobat i naviknit se. Sve su to dobre mašine kad znas radit na njih.
|
| Sledeći član vam se zahvalio Arter za ovaj koristan post: | alexkorgpa700 (31.03.2026) |
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 36 puta u 30 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
Po meni je najjače uzeti nešto od drugog proizvođača radi veće lepeze boja.
Sve ovisno za što je planiraraš koristiti. Ako ćeš više za akustične instrumente, Yamaha. Ako ćeš više ka elektronici onda Roland, a ako naginješ više najjaču izlaznost semplova, onda Kurzweil. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio korg_man za ovaj koristan post: | alexkorgpa700 (10.04.2026) |
|
|
#4 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.04.2023
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Kurzweil
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.01.2012
Mjesto: Split - Zagreb
Downloads: 612
Uploads: 1
Rekao HVALA: 49
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
Instrumenti: Yamaha modx M7, Korg Nautilus, Roland Fr4X
Interesi: Glazba, glazba , glazba...
![]() |
Jasno je da skupljas postove, kao sto se vidi da dižeš teme i odgovaraš na upite od prije 4 i više godina... ali kad nesto napišeš onda razloži odgovor...
Tamo ti je odgovor coviku "ADAPTER", ovdje "KURZWEIL", pa onda bez ikakvog smisla stara tema samo ko iz vedra neba "SD CARD".... Napiši konkretno zašto, zbog cega... neces doci do downloada sigurno na takav nacin. Poz
|
|
|
#6 |
|
Moderator
Registrovan/a dana: 13.07.2008
Downloads: 5288
Uploads: 19
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 135 puta u 123 Postova
Instrumenti: Korg PA 4X 61
Interesi: muzika
![]() |
I ja sam u istoj poziciji...imam pa700 i za ritam sekciju je super. Doduse i boje sam sve poubacivao koje su najbolje, i sve to kod mene radi super, ali nema dovoljno mesta tih 128mb da poubacujem jos neke stvari koje bi mi trebale... npr.bass kontre ili neke solo boje koje trenutno nisam mogao ubaciti zbog manjka memorije.... ja, koji sam imao sve klavijature od pa600 do pa 5x, na kraju sam se vratio na pa700 zbog dirke i zbog zvucnika... na x serije se stvarno ne bih vracao... e sad, tu ima 2 opcije... da li doplatiti neki euro i uzeti pa1000 cije mi dirke takodje leze, i takodje ima zvucnike sto mi mnogo olaksava posao, ili dodati neku solo spravicu pa nositi po potrebi. Posto se ja mnogo transponujem, nekako mi najlogicnije dodje uz pa700 da uzmem korg m3 modul. Nije velik, ne zauzima mnogo prostora, a sto se solo price tice odradice sve sto mi treba... a takodje ne mora da se plasim da ce mi na aranzeru ostati npr. transpoze na jednoj poziciji a na solerici na drugoj... jos uvek vazem izmedju pa1000 i te varijante, jer na pa1000 bi dobio jos 3X vise memorije, ali ako budem dokupljivao nesto apsolutno ce biti m3.
|
![]() |
| Favoriti |
|
|