![]() |
Pretraga foruma - teme
Već dosta dugo vremena, čini mi se od kako je bilo da su bootovi napadali forum, pa nije ni sajt radio neko vrijeme, no odkad je ponovo proradio, još uvijek ne radi pretraga foruma po temama, dok pretraga u download sekciji radi ok kao i prije.. pa eto samo sam htio napomenuti i zamoliti admine da probaju riješiti problem kad bude bilo moguće...
Dodato: zahvaljujem, sada sve radi ok, može brisanje teme, hvala |
Poremetili su se indeksi na bazi nakon svega.
Dešavaće se dok se ne uradi upgrade skripte foruma. Baš mora da se odradi, ali ne može dok se ne napiše nova skripta za download koja će raditi na novoj verziji foruma… |
Da se nadovežem temu buga...Već nekoliko puta sam obavjestio administraciju da ne mogu radit upload.Evo recimo jučer nisam mogao dvije slike zalijepit na forum na problem koji sam imao.
Nego sam morao tražit host za upload slika...sa računala mi neće .A isto tako imam jako puno materijala za yamahu koju bi želio podijelit s Vama no ne uspjeva mi nikakav upload... Do prije par mjeseci uredno mi je radio i download i upload Tako zamolio bi da se to riješi ako je moguće... Hvala |
Ne znam koga si obavestio da ne radi upload, ali mene nisi. [emoji23]
Probaću, pa ako ne uspem da reprodukujem problem cimnem te za dodatne detalje. |
@Vaxter da baš tebi sam poslao barem 3,4 poruke i jednoim davno si mi odgovorio da se radi na otklonu problema.Dan danas problem nije otklonjen.
Slobodno me cimni.Jedva čekam,nemoj da bude ko mi dalmatinci ima vrimena sutra ću:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy :;)=)) |
Izvini, stvarno se ne sećam.
Moram da priznam da sam baš zapostavio YU-MIDI proteklih godina, zato i jeste u ovako lošem stanju. Ja sam sremac, i kod nas je sve polako... :)) |
Sve ok samo polako ,sredit će se...Istina tribamo se trgnit svi skupa ne samo pojedinci.Šteta bi bila da sve ovo propadne jer ima velikih znalaca u i dobrih ljudi koji nesebično dijele znanje.^:)^^:)^
|
Ok, jasno mi je šta se dešava.
Attachmenti slika bi sada trebalo da rade za slike do 2MB, preko toga teško. Upload na download centru ne prolazi svaki put, a prvi put kad sam pokušao da ga uradim je spucao ceo server. :lol: Znam šta je, ali je malo gadan zahvat. Bojim se da nema drugog rešenja nego update foruma, a to će da potraje. Del i neki novi članovi su se prihvatili da ovo odrade, sad je na meni da se nateram da im pomognem u ovome poduhvatu. Nije mali posao uopšte. |
| Trenutno vrijeme na Forumu 11:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org